Kedves Fotóbarát

Nálunk mindent megtalál, ami egy jó fotó vagy video elkészítéséhez kellhet. Állandó, nagy áruválasztékkal, szakértő, segítőkész kollégákkal várjuk az üzletben. Továbbá a legtöbb kérdésére már választ kaphat a webes felületeinken is. Stúdiónkban kipróbálhatja a kiszemelt optikát vagy világítástechnikai terméket, de napidíjas konstrukcióban a projektje idejére bérbe is tudjuk adni ezeket.
A Tripont nem csupán egy üzlet, hanem egy új és modern logisztikai háttérrel, percre pontos készletinformációkkal, online kereskedelmi rendszerrel és országos, 24 órás szállítással rendelkező kereskedés.A termékpalettánk folyamatos bővítésével teljes körűen ki tudjuk szolgálni a fotó- stúdió-, videótechnika, illetve ezek számítástechnikai háttérigényük iránt érdeklődőket. A technikai újításokkal együtt erősödött a kompromisszumok nélküli minőség filozófiája.
Olyan nagy márkák képviselői vagyunk, mint a Manfrotto és Vanguard állványok, táskák, a Tamron objektívek, Profoto stúdióvakuk, Phaseone középformátumú hátfalak, Phottix kiegészítők, Gitzo állványok. Fiatalos, dinamikusan működő csapatunk fontosnak tartja, hogy saját tapasztalatokra alapozva, meggyőződésből kínáljon Önnek kiváló minőségű és megbízható eszközöket. A következő márkákat mi is szívesen használjuk és mindig nagy készletet tartunk belőlük az üzletben, hogy mindig megtekinthetőek és kipróbálhatóak legyenek: Nikon, Canon, EPSON, Colorama, RODE, Sekonic, Pocketwizard, Hensel, Sigma, B+W, Lenspen, Hama, SiliconPower, Lupolight, Genustech, Fuji, Sony, Samyang, Pentax, Tokina, és még sokan mások…
Az általunk forgalmazott termékek garanciális ügyeit is intézheti nálunk. Munkatársaink készséggel segítenek az esetleges hibák felderítésében és a javitási lehetőségek megadásában, a termékek továbbításában és a garanciális folyamatok ügyintézésében, esetleg csereberendezés biztosításában. Számtalan ingyenes oktatást, előadást és termékbemutatót szervezünk egész évben, ahol bárki megismerheti a fotós világ újdonságait vagy különleges eszközöket próbálhat ki. Oktatásaink, workshopjaink célja hogy az érdeklődőket beavassuk a fényképezés alkímiájába. Előadóink a szakma nagy öregjei és a tehetséges feltörekvő fiatal generáció fotósai.

Kövesse eseményeinket és híreinket a Facebookon és a Problogon is!
Új szolgáltatásaink egyike a minőségi fotóalbumok, fotókönyvek gyártása. A Tripont megoldást nyújt minden fotósnak, hogy a számukra kedves képeiket méltó módon őrizzék meg papírformában is. A fotókönyv segít abban, hogy a mindennapos képrengetegben kitüntetett figyelem jusson az igazán fontos fényképeknek. Az Ön által kiválasztott fényképeket Noritsu HD technológiával valódi fotópapírra, fotóminőségben nyomtatjuk ki. A fotókönyv síkban teljesen kinyitható, így a panorámaképek teljes fenségükben élvezhetőek. Kreativitás, elegancia, nemes anyagok és a mestermunkákra jellemző precizitás gondoskodik arról, hogy az Ön alkotása, a fotókönyv sok évtizedig a családja féltett kincse legyen.
Bemutatótermünk hétfőtől péntekig, délelőtt 10.00 órától este 18.00 óráig várja a kedves vásárlókat.

Cím: 1133 Budapest, Reitter Ferenc utca 132/J
Telefonszám: +36 1 808 9888
E-mail: info@tripont.hu
Skype: tripontfoto
Töltés...