FOTÓKÖNYV
LEGOLCSÓBBAN
Tudjon meg többet
 
ESKÜVŐ- VAGY BABAFOTÓS?
20% KEDVEZMÉNY!
Tudjon meg többet
 
EXKLUZÍV PORTFÓLIÓ
20% KEDVEZMÉNNYEL
Tudjon meg többet

Rólunk - Tripont fotóalbum

Vegye kézbe az emlékeit!

A Tripont megoldást nyújt minden fotósnak, hogy a számukra kedves képeiket méltó módon őrizzék meg papírformában is. A fotóalbumok, keretbe foglalt képek és fényképes ajándéktárgyak segítenek abban, hogy a mindennapos képrengetegben kitüntetett figyelem jusson az igazán fontos fényképeknek.

Az Ön által kiválasztott fényképeket Noritsu HD technológiával valódi fotópapírra, fotóminőségben nyomtatjuk ki. A fotóalbumok síkban teljesen kinyithatóak, így a panorámaképek teljes fenségükben élvezhetőek. A minőségi fotónyomtatás még a legegyszerűbb termékeinket is különleges minőségűvé teszi.

Bőrkötésű vagy vászonkötésű albumot keres? Lézergravírozott vagy fényképes borítót szeretne készíttetni? A lehető legrugalmasabb módon segítjük Önt a fotóalbum kialakításában, számtalan apró megoldás és díszítőelem közül választhat – ahogy Önnek tetszik. Kreativitás, elegancia, nemes anyagok és a mestermunkákra jellemző precizitás gondoskodik arról, hogy az Ön alkotása, a fotóalbum sok évtizedig a családja féltett kincse legyen.

A fotókönyvek, emlékkönyvek, portfóliók, lookbook-ok mellett fotó díszdobozok, triptichonok, USB- és CD-tokok, fotós naptárak elkészítését is vállaljuk, illetve nagyméretű nyomtatásban is az Ön rendelkezésére állunk.

A professzionális fényképészeket, az esküvői fotósokat és babafotósokat is színes termékpalettával várjuk, hogy ügyfeleiknek minél kreatívabb és különlegesebb termékeket kínálhassanak.

Fotóalbum
Már 18 882 Ft

Fotókönyv
Már 4 561 Ft

Díszdoboz
Már 12 402 Ft

Ajándéktárgyak
Már 1 040 Ft

Lássunk neki!

01.
Lépjen be!

Hozzon létre felhasználói fiókot, hogy mindenhez hozzáférjen a honlapunkon.

02.
Válasszon borítót!

Alakítsa úgy az albumborítót, ahogy csak szeretné, a sokféle díszítőelem segítségével.

03.
Tervezzen online!

Rendezze el a képeket, tervezze meg a projektjét! Nem kell letöltenie semmilyen programot.

04.
Rendelje meg!

Ha tetszik a projekt, amit összeállított, rendelje meg, és a többiről mi gondoskodunk.

Töltés...